Forbrukeradvokaten søker etter ny advokat/advokatfullmektig

I forbindelse med økende oppdragsmengde ønsker Forbrukeradvokaten å ansette en advokat i fast stilling.

Vi legger vekt på faglige kvalifikasjoner, personlig egnethet og at personen trives i advokatrollen. Det er en fordel med erfaring med prosedyre. Søkere med advokatbevilling vil bli prioritert. Den som søker bør være selvstendig, ansvarsbevisst og effektiv.

Vi har et hyggelig, sosialt og uformelt miljø, og en fleksibel arbeidshverdag. Lønn etter avtale.

Vårt kontor ligger sentralt plassert bak slottet, 5 minutters gange fra Nasjonalteateret.

Søknad med CV og vitnemål sendes så snart som mulig og senest innen 3. april 2020 til haardnes@forbrukeradvokaten.no. For spørsmål til stillingen ta kontakt med advokat Anne Mette Hårdnes på epost haardnes@forbrukeradvokaten.no eller telefon 90 68 30 76.