Hel eller delvis utbedring av bad? Forbrukeradvokaten uttaler seg i TV2 hjelper deg

 

Forbrukeradvokaten, ved adv. Ola Fæhn, uttaler seg i Tv2 Hjelper deg torsdag 4. mars.

 

Badet ble pusset opp i 2019, men det var en rekke feil med utførelsen. Blant annet var det feil fall. Flere sakkyndige slo fast at badet måtte bygges opp på nytt. Det var en uenighet mellom sakkyndige om badet måtte bygges opp på nytt eller om en delutbedring ville løse problemet.

 

I tingretten fikk forbrukeren medhold, men summen hun fikk var begrenset til å gjøre en delutbedring på badet. Hun valgte å ikke gå videre med saken. Håndverkeren valgte imidlertid å anke deler av saken videre. Han fikk ikke endret på dommen, men prosessen i domstolene lang tid og i mellomtiden slo entreprenøren seg konkurs.

 

Følg med på Tv2 hjelper deg torsdag kl 21.45.